пʼятниця, 02 грудня 2016 17:00

Копія Кім Кардаш'ян із Росії переконує, що її сідниці справжні
10

Росіянка Анастасія Квітко, яку порівнюють з американкою, зіркою реаліті-шоу Кім Кардаш'ян, запевнила, що її форми справжні.

22-річна дівчина постить у соцмережах фото в бікіні та вузькому вбранні, демонструючи апетитні форми.

За все красуня дякує природі та спортивному залу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель із сідницями, як у Кардаш'ян, без трусів вийшла на червону доріжку

"Мені подобається Кім Кардаш'ян. Але не подобається, коли мене з нею порівнюють. Вона позаду мене", - говорить Анастасія, яка має в соціальних мережах мільйони прихильників.

"Моє тіло спортивне, стегна з м'язів натреновані, сідниц найгарніші. І я не робила пластичних операцій на обличчі. Всі знають, що Кім має штучні сідниці. Тепер моя популярність шалено збільшується. Тому це питання часу, коли мене впізнаватимуть частіше за Кім Кардаш'ян", - додає модель.

Дівчина зізналася, в Росії всі переймаються худими моделями з нульовим розміром бюсту. А їй відмовляли через те, що вважали гладкою. Тому вона вирішила зробити свої форми - своїм брендом.

"Мій ідеал - дівчата з бразильським типом фігури - Кім Кардаш'ян, Бейонс, Ніккі Мінаж, - говорить Анастасія Квітко. - Я люблю дивитися на груди та сідниці. Мені не подобаються худі дівчата. Я продовжую постити фото у весь зріст, щоб мої фанати бачили, що я справжня".

Зараз ви читаєте новину «Копія Кім Кардаш'ян із Росії переконує, що її сідниці справжні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути