середа, 12 жовтня 2011 16:12

Комуніст Спірідон Кілінкаров виростив 700 кг картоплі
7

Фото: Фото з особистого архіву Спиридона Кілінкарова

Народний депутат від фракції КПУ Спірідон Кілінкаров виростив 700 кг картоплі на своїй дачі. Йому належить 15 соток землі в Слов'яносербському районі Луганської області.

"Цієї ділянки вистачає мені, щоб забезпечувати сім'ю взимку усіма овочами вже не перший рік. Я не купую ані капусту, ані буряк, нічого з того, що можу виростити самостійно. Своїх дітей годую натуральними українськими продуктами", - підкреслив нардеп.

"Я кожен рік вирощую картоплю. Не завжди виходить по 700 кг. Буває більше, буває менше. Найбільше виростив 1,5 тонни картоплі. Я цю картоплю саджаю, поки вона росте, бабуся (так нардеп називає свою тещу - ред.) її обприскує, потім я її збираю. Там будинку немає, на городі стоїть вагончик. Влітку я там постійно живу. Ця дача належить нашій родині, ми її купували в свій час. Я, дружина, брат дружини, теща і діти допомагають з городом, навіть найменші", - розповів Gazeta.ua Кілінкаров, у якого підростають дві дівчинки близнючки.

Нардеп поділився, що цієї картоплі вистачає на всю сім'ю: батькам, родичам, дітям. І нічого не пропадає.

"Дешевше цю картоплю купити звісно. Я не гурман в їжі, але мені дуже подобається картопля, яка розварюється, а покупну картоплю просто їсти неможливо. Приходиш на ринок, начебто картопля і красива, і велика, але вона не смачна. Вся краса процесу в тому, що ти розумієш, якої якості продукт ти отримаєш. Я не фахівець, бабуся цим питанням більше займається. Але є такий сорт картоплі, яка дуже добре розварюється і дуже смачна. Таку і садимо", - зазначив комуніст.

Також Кілінкаров розповів, що крім картоплі вирощує капусту, буряк, моркву і полуницю.

"Практично нічого не купую. В основному фрукти, яких у нас немає", - зізнався він.

Зараз ви читаєте новину «Комуніст Спірідон Кілінкаров виростив 700 кг картоплі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути