вівторок, 06 березня 2012 16:29

Колишня коханка Миколи Баскова народила хлопчика

Колишня коханка Миколи Баскова народила хлопчика

Популярна телеведуча і колишня "Міс Всесвіт" Оксана Федорова вперше стала матір'ю. Світська левиця народила хлопчика.

Хлопчик з'явився на світ о 00:30 вагою 3100 грамів і зростом 50 сантиметрів. Її чоловік і батько дитини Андрій Бородін був присутній в клініці з самого початку перейм у його дружини. "Він дуже переживав за дружину, чергував кілька годин в коридорі. Як тільки новоспечена матуся прийшла до тями, він першим привітав її", - поділилася співробітниця пологового будинку.

До речі, Оксана Федорова, її чоловік та їхні близькі ретельно приховували не тільки дату пологів телеведучої, але навіть і клініку, де вони мали відбутися, обмежившись лише повідомленням, що телеведуча віддає перевагу московським фахівцям і за кордон народжувати не полетить.

Першими, хто дізнався про радісну подію в житті Оксани Федорової, виявилися продюсер Яна Рудковська і колишній коханий телеведучої "натуральний блондин" Микола Басков. Рудковська, яка сама є матір'ю двох синів, повідомила: "Оксана дуже щаслива - вона давно хотіла дитину. Хочеться побажати їй любові і здоров'я". А ось Басков не забув відзначити факт їхнього зв'язку, про який він, як з'ясувалося, не забув досі: "Шкода, звичайно, що дитина не від мене. Адже ми з нею теж колись планували завести дітей".

Нагадаємо, Оксана Федорова була завжди небагатослівна, коли мова заходила про її особисте життя, тому вереснева новина, що вона вийшла заміж, стала абсолютно несподіваною. Спочатку телеведуча всіляко приховувала не лише свого чоловіка, але навіть його ім'я, але потім все ж вивела його у світ. Це відбулося на урочистому відкритті старої сцени Великого театру.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Басков і Федорова купалися в приватному басейні на Мальдівах

Потім Федорова пішла ще далі і дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про свого таємничого чоловіка Андрія і пояснила причину вступу в шлюб: "Багатьох досі шокує поспіх нашого з Андрієм рішення. Я ж вважаю, що кохання не любить поступовості. Воно або є , або його немає. Я зустріла нарешті сильного, прекрасного чоловіка. Я в ньому впевнена! Так чому ж я його і себе повинна перевіряти якийсь час?!" Як з'ясувалося, обранець Федорової не має ніякого відношення до шоу-бізнесу. З недавніх пір він став віце-президентом Федерації боксу Росії.

Зараз ви читаєте новину «Колишня коханка Миколи Баскова народила хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути