субота, 17 вересня 2016 16:09

Колишній наречений написав Тіні Кароль пісню

Колишній наречений написав Тіні Кароль пісню
telegraf.com.ua

Співачка Тіна Кароль запропонувала своєму колишньому коханому Дмитру Тубольцеву, написати слова для її пісні "Твої гріхи", про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

Читайте також: Тіна Кароль розкошелилась на кліп від голлівудських режисерів

"10 років ми не спілкувались, він зателефонував, сказав, що був в АТО, Україну захищав, був у Донецькому аеропорті, я йому сказала: "давай я тобі дам свою музику, а ти мені слова напишеш, ти гарно пишеш". Я одразу поставила дистанцію, що нічого більше бути не може. на сьогоднішій день мені сподобалась така співпраця двох творчих людей і крапка", - сказала Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль зняла новий кліп на пісню "Твої гріхи". По допомогу звернулась до українців, які знімають для голлівудських зірок, компанії Gloria FX.

"Голівудські режисери Gloria FX знімали. Це наші хлопці, я подумала: це не справедливо, що ці хлопці жодного разу не отримували запрошення зняти класну роботу для українського артиста, це недешево, не кожен може собі це дозволити. Але, коли ти бачиш таких талантів, я розкошелилась, тому що хотіла з ними попрацювати", - каже Тіна Кароль.

Зараз ви читаєте новину «Колишній наречений написав Тіні Кароль пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути