субота, 17 вересня 2016 12:20

Тіна Кароль розкошелилась на кліп від голлівудських режисерів

 

Співачка Тіна Кароль зняла новий кліп на пісню "Твої гріхи". По допомогу звернулась до українців, які знімають для голлівудських зірок, компанії Gloria FX. Про "недешеве задоволення" розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Голівудські режисери Gloria FX знімали. Це наші хлопці, я подумала: це не справедливо, що ці хлопці жодного разу не отримували запрошення зняти класну роботу для українського артиста, це недешево, не кожен може собі це дозволити. Але, коли ти бачиш таких талантів, я розкошелилась, тому що хотіла з ними попрацювати", - каже Тіна Кароль.

Читайте також: Тіна Кароль розповіла про зйомки нового кліпу та враження свого сина від учасників "Голосу.Діти-3"

Ця робота була для співачки експерементальною.

"Я не люблю анімацію, не люблю, коли малюють графіку, я до цього скептично ставлюсь, це мій перший кліп, я ризикнула за свої гроші і я задоволена", - говорить співачка.

Нагадаємо, українська студія Gloria FX з Дніпра разом ізраїльським режисером Іваном Хейманом отримали престижну нагороду MTV за найкращі візуальні ефекти в кліпі британської групи Coldplay Up & Up.

Студія Gloria FX створена в Дніпрі в 2008 році. Gloria FX зробила візуальні ефекти і постпродакшн для кліпів Каньє Уеста, Меріліна Менсона, Muse, Брітні Спірс і інших. У 2015 році студія Gloria FX перемогла в номінації "Кращі візуальні ефекти" MTV Video Awards c кліпом Where are you now на пісню виконавців Skrillex і Justin Bieber.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль розкошелилась на кліп від голлівудських режисерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути