вівторок, 26 липня 2016 09:52

Кім Кардаш'ян замінила на обкладинці Тейлор Свіфт

Кім Кардаш'ян замінила на обкладинці Тейлор Свіфт

Нещодавно Кім Кардаш'ян знялася на обкладинці Forbes. У статті, яка супроводжувала цю обкладинку, говорилося, що зірка реаліті-шоу "Сімейка Кардаш'ян" заробила за рік 45 мільйонів доларів на своїй "мобільній імперії", куди входить гра для смартфонів, власний додаток і сайт. За словами зірки реаліті-шоу, вона вважає мобільні технології новим етапом у своїй кар'єрі. Коли люди дивляться на мене, вони думають: "Навіщо вона лізе в світ технологій? Це не її територія! Повертайся в реаліті-шоу!" А я на це відповідаю: "Ні". Для мене це дуже цікаво, - наводить її слова Forbes.

На своїй же сторінці в Instagram Кім опублікувала обкладинку, супроводивши її коментарем:

"Така величезна честь бути на обкладинці Forbes! Я навіть не мріяла, що таке може трапитися. Я знаю, мій тато пишався б мною # НеопганоДляДівчиниБезТалантів.

Тепер стало відомо, що Кімберлі була запасним варіантом на той випадок, якщо людина, яка дійсно заслуговує виявитися на обкладинці, відмовиться зніматися. Йшлося про Тейлор Свіфт. "Насправді, зірка реаліті-шоу була другим вибором редакторів. Тейлор відхилила пропозицію знятися для номера, тому довелося зв'язатися з Кім. Кардаш'ян не" перемогла", вона лише отримала те, від чого відмовилася Свіфт. Так що співачка не може бути засмучена тим, що її заклята подружка отримала обкладинку, яку та навіть не хотіла ", - зазначає джерело, близьке до Forbes.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян замінила на обкладинці Тейлор Свіфт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути