середа, 22 жовтня 2014 17:56

Кім Кардаш'ян одягає доньку у рокерському стилі
14

Зірка реаліт-шоу Кім Кардаш'ян щодня демонструє нові жіночі образи, вбираючись у спокусливі сукні, а свою доньку Норт Вест полюбляє одягати у рокерському стилі та в темних кольорах.

Днями Кім разом з родиною бачили на ринку, де вона обирала гарбуз для Хелоуіна.

Кім була одягнута у спортивний одяг, а її донька у шкірних штані, спортивну кофті та з банданою на шиї. Маленька Норт тримала за руку свою кузину Пенелопу, яка була у штанцях та туніці.

Видання UsWeekly повідомило, що Кім Кардаш'ян з чоловіком ставиться досить уважно до того у що одягають доньку, так наприклад сережки маленької коштують 50 тисяч доларів. Пара щоразу продумує у що вдягти дитину. За даними того ж видання у Норі є 200 одиниць одягу, який вона ніколи не вдягала. На всі публічні заходи Кім намагається вдягатися у схожий з донькою одяг, як це було на заході Givenchy , на який дівчина з мамусею прийшла у майже однаковому прозорому вбранні.

Раніше Реберто Каваллі особисто прислав дівчинці леопардову сукню за 200 доларів, а сумка Норт для підгузків від Birkin.

"Кім найняла особисту швачку для Норт, щоб та робила дівчинці мін-копії дизайнерських суконь її матусі", - розповідає джерело наближене до зірки.

"Швачка маленької Норт співпрацює з дизайнерами Кім та Каньє, щоб їхнє вбрання було гармонійним", - говорить джерело.

Публіка вже розкритикувала Кім з чоловіком за прозору сукню, яку вони одягли на доньку під час свого візиту у Париж.

"Кім обожнює одягати Норт. Вона думає це буде чудово, якщо їхнє вбрання повторюватиметься", - сказало джерело з оточення зірки британському виданню.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян одягає доньку у рокерському стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути