вівторок, 10 січня 2012 16:57

Кеті Холмс погодилася знятися топлес
5

Фото: Фото: H. Stern

Кеті Холмс знялася в новій рекламній кампанії ювелірної колекції H. Stern. Актриса пішла по стопах топ-моделі Кейт Мосс і погодилася позувати для реклами відомого ювелірного дому.

Перші знімки рекламної кампанії з'явилися в Мережі ще в листопаді минулого року. Але якщо на перших фотосесіях Кеті поставала в стандартному образі гламурної діви, то пізніше знімки стали трохи пікантніше.

Заради більшого ефекту Холмс погодилася позувати в бікіні і навіть топлес.

До речі, суворий саєнтолог Том Круз був не проти відвертої фотосесії. Нещодавно в одному з інтерв'ю кіноактор зізнався, що з кожним днем закохується в дружину ще більше: "Кеті подарувала мені п'ять щасливих років життя, - заявив Том. - З кожним днем я люблю її все більше. Вона - мій ангел, моя муза".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвпливовішою дитиною визнали 5-річну Сурі Круз

Сама 33-річна актриса в одному з нещодавніх інтерв'ю зізналася, що відчуває наступ серйозних змін в житті і кар'єрі: "Я відчуваю, що готова почати нову главу. У мене починається новий етап. Можу грати ролі, які раніше просто боялася, або відправитися в захоплюючі далекі подорожі з дочкою. Я не проти грунтовно зайнятися модним дизайном. Але це буде нескоро".

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс погодилася знятися топлес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути