середа, 21 грудня 2011 14:29

Найвпливовішою дитиною визнали 5-річну Сурі Круз

Найвпливовішою дитиною визнали 5-річну Сурі Круз

Видання The Daily Beast опублікувало рейтинг найвпливовіших дітей сучасних знаменитостей. Топ-лист, що складається з 20 позицій, був складений на основі дослідження, яке на замовлення онлайн-журналу провела компанія E-Poll Market Research.

При складанні списку дослідники враховували кількість згадувань імен дітей зірок шоу-бізнесу в друкованій пресі, в мережевих ресурсах, в блогах, соціальних мережах і так далі. Фахівці аналізували інформацію про знаменитих малюків у віці до 6 років.

За підсумками вивчення медіа з'ясувалося, що в даний час найвпливовішою дитиною є дочка Тома Круза і Кеті Холмс Сурі. Фотографії п'ятирічної Сурі, а також нотатки про неї регулярно з'являються в пресі, і журналісти нерідко пишуть про неї як про найбільш розпещену дівчинку серед дітей знаменитостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Тома Круза і Кеті Холмс замовила подарунків на $130 тисяч

На другому місці впливових дітей виявилася п'ятимісячна Харпер Севен Бекхем, дочка футболіста Девіда Бекхема і його дружини Вікторії. Третя позиція в рейтингу дісталася дочці Анджеліни Джолі і Бреда Пітта Шайло.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Том Круз вчить свою 5-річну доньку кататися на ковзанах

Інші діти багатодітних батьків Бекхемів і Джолі з Піттом також потрапили до рейтингу найвпливовіших хлопців. Так, син Бекхемів Круз розмістився на сьомому місці топ-листа, а дочки Джолі і Пітта Вів'єн і Захара потрапили на восьмий та одинадцятий рядок відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Найвпливовішою дитиною визнали 5-річну Сурі Круз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути