четвер, 21 серпня 2014 12:47

Кеті Холмс показала пружні стегна у сексуальній сукні
5

Актриса і колишня дружина Тома Круза - Кеті Холмс повертається у велике кіно. 35-річну актрису все частіше звуть знятися в різних проектах. У зв'язку зі зростаючою популярністю Холмс, редакція журналу DuJour вирішила зробити Кеті обличчям вересневого випуску, а також розпитати її про причини її професійного застою, про зіркову хворобу і про роль працюючої мами.

На фото зірка позує в сексуальних коротких сукнях, демонструючи свої шикарні форми і підтягнуті стегна.

В інтерв'ю Кеті розповіла про те, чому довго не знімалася в кіно.

"Шлюб не був причиною мого застою. Таке життя актора. Насправді в цьому питанні у нас досить невеликий вибір. Трапляється так, що у вас немає роботи, але через якийсь час ситуація змінюється".

У зірки так само є свій засіб від зоряної хвороби

"На самому початку моєї кар'єри, батько сказав мені: "Не давай цьому змінити твоє життя". Відтоді я живу за цим принципом. Ви просто повинні займатися тим, що вам подобається, і не дозволяти зовнішнім чинникам цьому перешкоджати".

Кеті не тільки активно знімається в кіно, а й виховує маленьку дочку, зірка розповіла як їй це вдається поєднувати.

"Я захоплююся жінками, які повертаються на роботу через шість тижнів після пологів. Коли Сурі була маленькою, я була не готова залишити її. Я була дуже неспокійною мамою - спала з її ліжечком, була постійно в режимі готовності".

Вбрання актриси відрізняються в звичайному житті стриманістю і убодством.

"Мій улюблений наряд - це чорне плаття від Dolce & Gabbana. Я люблю співпрацювати зі стилістами на зйомках. Я б описала свій власний стиль як класичний. Як і моя мама, я завжди вибираю щось зручне, повсякденне і потім просто повторюю".

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс показала пружні стегна у сексуальній сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути