понеділок, 23 листопада 2015 15:56

Кейт Вінслет продовжує війну проти соціальних мереж

Автор: Reuters
 

Акторка Кейт Вінслет розповіла, що вона з чоловіком Недом Рокенроллом не дозволяє користуватися соціальними мережами своїм дітям, тому що діти мають грати на вулиці, лазити по деревам та танцювати під дощем.

У інтерв'ю на Radio 4's Woman's Hour, акторка сказала, що коментарі та лайки в соцмережах мають негативний ефект на дітей. Зірка раніше звинувачувала інтернет, в тому, що у підлітків дівчат з'являються харчові розладі через те, що їх критикують у соцмережа. У будинку Вінслет ніхто не зареєстрований на відповідних сайтах.

"Не думаю, що мені чи моєму чоловікові потрібні соцмережі. Тому навіщо це нашим дітям? Вони заведуть сторінки лише тому що їхні друзі сидять там, а це не причина. Це тренд і не люблю, коли люди слідують трендам", - говорить акторка.

"Дітям не потрібний Instagram, Facebook чи Twitter. Діти мають лазити по деревам, танцювати під дощем, а не бути у соціальних мережах".

"Самооцінка, особливо для дівчат підлітків дуже важлива, і якщо дівчата постять фото себе у соціальні мережі, як вони вкладають волосся, або як роблять макіяж для заходу, або одяг, їх настрій залежить від того, скільки лайків чи дислайків вони отримають. Це обов'язково вплине на її самооцінку та те, як вона на себе дивиться. Ці лайки та дислайки ставлять незнайомці дуже часто. Тому звичайні фрази чи компліменти можуть трансформуватися у щось небажане і це мене лякає", - каже зірка.

Нагадаємо, раніше Кейт Вінслет говорила, що вони з чоловіком буквально "цілують телефони на ніч", тому вона боїться що це може бути залежністю від гаджетів, тому подружжя залишає телефони у вітальні і не кладе біля ліжка.

"Я хочу, щоб мої діти росли упевненими у собі, тому що вони веселі, розумні і можуть спілкуватися як з дорослими так і дітьми, і тому що вони можуть бігати, грати та сміятися, робити речі, які будують особистість і зроблять з них індивідуальності. Я переживаю, що соціальні мережі будуть несумісні з цим і мене, як мати, це цікавить, тому наші діти не сидять у соціальних мережах", - каже Вінслет.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Вінслет продовжує війну проти соціальних мереж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути