понеділок, 02 березня 2015 18:52

Кейт Міддлтон терміново забрали у лікарню

Автор: Reuters
 

Вагітну дружину принца Вільяма Кейт Міддлтон терміново госпіталізували з сильним болем в животі і блювотою.

Журналісти просто-таки осадили лікарню святої Марії, в якій знаходиться герцогиня Кембриджська в очікуванні хоч якихось новин. Тим часом від друга знаменитої родини вдалося дізнатися про стан здоров'я 33-річної жінки.

"Кейт відчула раптове нездужання: у неї почалася блювота і судоми. Це її всерйоз стурбувало і вона викликала лікарів. Спочатку всі подумали що у неї почалися передчасні пологи, але виявилося, що справа в іншому. Вже в лікарні лікарі визначили у дитини прискорене серцебиття, і це не на жарт їх схвилювало. Кейт деякий час ще буде в лікарні, поки вони не переконаються, що з нею все в порядку "- повідомив інсайдер.

Нагадаємо, що герцогиня може народити раніше потрібного терміну, а не у квітні, як говорилося раніше. Крім того, всюдисущим папарацці вдалося дізнатися і стать майбутньої дитини. Як не приховували Кейт і Вільям, хто ж у них буде - хлопчик чи дівчинка, але працівники палацу не стали приховувати своєї радості: у малюка Джорджа буде сестричка. Якщо вірити чуткам, то щасливі батьки вже й ім'я малятку підібрали: Єлизавета Діана - на честь бабусі й матері Вільяма.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон терміново забрали у лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути