четвер, 07 квітня 2016 12:38

Кейт Міддлтон одягнула індійську сукню на урочистий прийом
4

Фото: Reuters

Принц Вільям і Кейт Міддлтон в прийдешні вихідні вирушать в поїздку по Індії і Бутану. Сьогодні герцог і герцогиня в Кенсингтонському палаці приймали молодих людей з цих країн, які живуть, вчаться і працюють у Великобританії.

Преса вже писала про те, що в поїздці Кетрін носитиме яскраве вбрання - в тому числі і створені місцевими дизайнерами. Майже відразу після оголошення про поїздку герцогиня з'явилася на публіці в сукні від індійської марки Saloni, і, схоже, бренд знайшов в особі Кейт нову прихильницю: на сьогоднішньому прийомі на ній знову була сукня тієї ж марки. Дружина принца одягла довгу сукню синього кольору, ціна якої - 500 фунтів.

Вбрання моделі Mary Illusion герцогиня доповнює сережками з діамантами і сапфірами.

"Для їх Високостей це шанс більше дізнатися про мешканців Індії і Бутану, про історію, поточні події і культурі цих країн напередодні турне", - сказав представник палацу про сьогоднішній прийом.

Як передають ЗМІ, розмови на зустрічі йшли на найрізноманітніші теми - від індійської кухні (Кейт зізналася, що любить гостре, а ось Вільям не фанат таких страв) до погоди, яка, до речі, в Індії на наступному тижні буде на рідкість спекотною.

"У Мумбаї зараз близько 35 градусів. Але я втомився від зими, і мені хочеться у відпустку", - зізнався гостям принц Вільям.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон одягнула індійську сукню на урочистий прийом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути