четвер, 02 жовтня 2014 12:06

Кейт Міддлтон не може виконувати королівські обов'язки через погане самопочуття

Автор: Reuters
 

Кейт Міддлтон не може виконувати свої королівські обов'язки через погане самопочуття, герцогиня страждає від токсикозу першої половини вагітності, що дуже рідко зустрічається серед жінок.

Днями Кейт мала бути на відкритті кімнати мистецтв для дітей, які мають проблеми з емоціями та поведінкою. Кейт очолює проект в рамках якого відкрилось вже 9 таких кімнат у різних навчальних закладах країни.

"Герцогиня Кембриджська продовжує страждати від токсикозу і не зможе відвідати захід особисто. ". - повідомив речник Букінгемського палацу.

"Я б хотіла розділити радість від заходу з вами, - написала Кейт Міддлтон, - я дуже чекала, що зможу приєднатися до вас сьогодні та мені дуже шкода, що я не зможу провести цей день разом з вами. Як голова проекту The Art Room, я пишаюсь тієї добро роботою, яку ми зробили. Вразливі діти зможуть знайти притулок у The Art Room це показує наскільки їм важлива допомога".

"Я з надією дивлюсь у майбутнє, в якому буде більше таких кімнат, де важкі та занадто емоційні діти зможуть змінитися. Я прошу вибачення за те що не можу розділити цей ранок з вами, але сподіваюсь скоро побачити Clore Art Room у Барлбі", - пише у заяві Кейт.

Нагадаємо, через погане самопочуття Кейт не змогла приїхати на ланч принца Гаррі на честь Invictus Games і відмінити свій перший соло-тур на Мальту

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон не може виконувати королівські обов'язки через погане самопочуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути