понеділок, 16 січня 2017 13:32

"Казки У" зробили пародію на "50 відтінків сірого"
3

Фото: Прес-служба

30 січня в ефірі каналу ТЕТ відбудеться прем'єра нового сезону Казок У.

Режисерами стали незмінні Андрій Бурлака та Яна Антонець. Творці проекту, студія "Квартал 95" і "Драйв Продакшн".

На відміну від попередніх сезонів, Казки У тепер будуть в жанрі пародійного сіткому. Кожна серія - окрема, завершена історія, пародія на відомий фільм. Персонажі залишаються ті самі: Чахлик Невмирущий, Баба Яга, Буратіно, Мальвіна, Аладдін, Іван Царевич та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Країни У" знявся у першому українському містичному серіалі

"Сучасному глядачеві краще засвоюється сітком. Скетчком - прекрасний, але коли з'являється сюжет, то глядач більш активно його дивиться. У нових Казках У, під кожну серію пишеться пародія на відомий фільм. Весь сценарій відповідає фільму, за винятком невеликих, інтригуючих глядача, змінами в сюжеті", - розповів режисер, Андрій Бурлака.

Зйомки відбувались у листопаді 2016 року. В одному з київських павільйонів розмістились і хатина Баби Яги, і ґанок Трьох Дівиць, і будинок Попелюшки, і замок Чахлика Невмирущого. Саме над хоромами Чахлика найбільше працювали художники-декоратори. Замок дуже модифікував - у нього з'явилися додаткові кімнати, коридори. А сам Чахлик, за словами актора Тараса Стадницького, задіяний майже у всіх казках. Це й не дивно, саме цей персонаж залишається єдиним центром зла у всіх історіях.

Новий сезон Казок У складається з 20 серій. Казкові герої постануть в найнесподіваніших образах. Три Дівиці відкриють власну редакцію, Царівна Жаба постане в образі Анастейші Стіл, Ілля Муромець приміряє роль Форреста Гампа, а пародія на фільм жахів "Пила" змусить тремтіти кожного в тридесятому королівстві! Не пропустіть, з 30 січня нові Казки У на каналі ТЕТ, з понеділка по четвер о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «"Казки У" зробили пародію на "50 відтінків сірого"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути