четвер, 11 липня 2013 15:41

Камалія нарешті завагітніла
7

Фото: Фото: glamurchik.tochka.net

36-річна співачка Камалія чекає на дитину. Зараз вона знаходиться приблизно на 5-6-му місяцях вагітності. Про це стало відомо на концерті присвяченому пам'яті Михайла Вороніна у середу 10 липня.

Камалія вийшла на сцену в білій довгій сукні вільного крою від грудей. Ні перед виступом, ні після нього до преси не вийшла. Хоча до того завжди була відкрита до спілкування. Її охорона просила прибрати від неї камери та мікрофони. Сама співачка час від часу затуляла живіт сумкою. Чоловік Камалії, Мохаммад Захур, сидів у залі. Після виступу Камалія в супроводі охорони зайшла до зали і сіла біля чоловіка. Пара далі продовжувала дивитися концерт.

"Що-що, а це я не коментую зовсім", - відказує Gazeta.ua мама співачки Інна Петрівна.

Камалія і Захур теж нічого не кажуть. До вчорашнього концерту востаннє на українській публіці вони з'являлися в червні. Тоді показували телевізійникам свій новий будинок у центрі Києва, який Захур подарував дружині на 10-річчя їхнього сімейного життя. Доти разом приходили на вечірку блондинок в кінці травня. Вагітності Камалії не було помітно. Потім сім'я полетіла у Лондон.

Відомо, що Камалія не могла завагітніти через жіночі проблеми. У 2008-му вона навіть втратила дитину. Після того активно лікувалася. Співачка зізнавалася, що окрім лікування вона вклоняється чудотворним іконам і молиться Богу, щоб подарував їй дитину. Останнім часом казала, що лікарі визнали: її стан покращився і з'явився шанс завагітніти.

Зараз ви читаєте новину «Камалія нарешті завагітніла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути