четвер, 12 липня 2012 16:16

Йосип Пригожин ще місяць буде пересуватися на милицях

Йосип Пригожин ще місяць буде пересуватися на милицях
У продюсера зламана нога Фото: aif.ru

З відомим продюсером Йосипом Пригожиним сталася велика неприємність. Він зламав ногу. Тепер Пригожин може пересуватися лише на милицях.

За прогнозами лікарів, вже через місяць він зможе знову ходити сам. Незважаючи на серйозні труднощі, продюсер ніяк не змінив свій робочий графік.

Йосип Пригожин, як і раніше супроводжує свою дружину, співачку Валерію, на гастролях і навіть консультує її на репетиціях. Йосип допомагає дружині у Вітебську, де зараз проходить наймасштабніша російсько-білоруська культурна подія - Слов'янський базар.

Співачка репетирувала перед сольним виступом найскладніші пісні, а навколо в буквальному сенсі слова стрибав її чоловік і продюсер. Міжнародний фестиваль мистецтв "Слов'янський базар у Вітебську" відкривається в 21-й раз і триватиме до 18 липня.

Його учасниками стали представники 28 країн світу. Головним фестивальним майданчиком був і залишається шеститисячний Літній амфітеатр, де і буде даний старт чергового свята муз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Валерії побив диригента оркестру

Всесвітньо відомий культурний форум у Вітебську патронує Олександр Лукашенко. До програми "Слов'янського базару" увійшло 75 різноманітних культурних проектів - концертів, виставок, вистав, кінопрем'єр. Проходити вони будуть на 11 фестивальних майданчиках.

Зараз ви читаєте новину «Йосип Пригожин ще місяць буде пересуватися на милицях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути