пʼятниця, 09 грудня 2011 15:03

Чоловік Валерії побив диригента оркестру

Чоловік Валерії побив диригента оркестру

На початку грудня в Кремлі відбувся великий концерт, присвячений 20-річчю творчої діяльності популярної співачки Валерії. Однак шоу, що пройшло з величезним успіхом, могло не відбутися через те, що диригент оркестру виявився не справжнім.

"З нашим колишнім співвітчизником Михайлом Цукерніком, що називає себе на закордонний манер Міхаелем, Валерія випадково познайомилася на відпочинку на Сардинії. Цукернік спочатку розговорився з її 13-річним сином Арсенієм. А потім - з нею самою і з її чоловіком Йосипом Пригожиним. Представився їм диригентом Берлінського симфонічного оркестру - чи не найголовнішого в Німеччині. Начебто говорив якісь розумні речі. І Валерія запросила його диригувати оркестром на своїх ювілейних концертах в Пітері і в Москві", - заявив організатор гастролей співачки Сергій Лавров.

На репетиції концерту в Санкт-Петербурзі обман розкрився. Музиканти Валерії помітили, що так званий диригент зовсім не вміє диригувати. Однак щось міняти було пізно. У результаті, концерт благополучно відбувся завдяки злагодженій роботі музикантів. Між тим, "диригент" Міхаель Цукернік на генеральному прогоні в Москві, де оркестр складався не з 60 осіб, як у Петербурзі, а з 150, зовсім розгубився. Остаточно його збентежила присутність великого хору московської консерваторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік подарував Валерії ресторан у центрі Лондона

У результаті чоловік Валерії, Йосип Пригожин підійшов до Цукерніка і став його викривати. Той, у свою чергу, почав ображати продюсера. "Тоді Йосип схопив його за барки і закрився з ним в гримерці. Що там відбувалося - я не знаю. Але звідти було чути крики, гуркіт і дзвін розбитого посуду. Закінчилося все тим, що Цукернік, як побита собака, втік з Кремля. А Пригожин попросив охорону більше не пускати його в Кремль навіть як глядача", - розповів клавішник Іван Щербаков.

Сам Йосип Пригожин вважає за краще не вдаватися в подробиці щодо цієї неприємної історії: "Так, напередодні концерту в Кремлі у нас виникли проблеми з диригентом. Цукернік не міг диригувати. <...> Нас врятувало, що головний кларнетист Російського національного оркестру Олексій Богорад виявився за другою спеціальністю диригентом. Він знав наш репертуар. І взявся диригувати замість Цукерніка. Спасибі йому величезне!"

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Валерії побив диригента оркестру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути