субота, 03 березня 2012 12:04

Йолка не вважає себе московською співачкою

Йолка не вважає себе московською співачкою

Співачка Йолка не вважає себе ані російською, ані українською співачкою. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"На такі запитання я відповідаю, що я громадянин земної кулі. Взагалі це одне із несправедливих запитань, які мені ставлять. Я народилась в місті Ужгород, жила там 22 роки і це моя батьківщина. Потім переїхала в Москву і це місто, яке реалізувало мої мрії і зробило мене артисткою. До Києва я приїжджала з такими ж намірами, але не склалося. Так буває. Тому я не можу сказати, що я українська співачка або я "московская певица". Це неправильно", - зауважує Йолка.

Між тим, співачці комфортніше співати в клубах.

"Мені близька клубна атмосфера. Не хочу збирати палаци, де люди за 900 доларів в першому ряді будуть на мене дивитись. До якогось часу мені вистачало, коли до мене приходило моїх 200 людей на концерт. Я спокійно ставилась до того, що займала свою маленьку нішу, нікому не заважала і нікому дорогу не переходила. Потім зрозуміла, що є ще порох в порохівниці і треба щось спробувати. Мені ж не 84 роки. Я пішла на поп-експеримент і залишилась задоволена", - зізналася співачка.

Йолка і сама пробувала писати пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Йолка заспівала б на "Євробаченні", якби її попросили

"Скажу вам, що це жахливо. Поки те, що пишу, ніколи і нікому не покажу. Все, що стосується моїх особистих переживань, я нікому не показую і не розказую. Завжди пишалась співачками, які своє особисте красиво викладають на папір, кладуть на музику, а потім набираються сміливості і показують це людям. А ті скажуть: "Та нє, фу, соплі". Це ж якою треба бути сміливою жінкою, щоб спокійно відреагувати і продовжувати вивертати себе на виворіт", - підкреслила Йолка.

Зараз ви читаєте новину «Йолка не вважає себе московською співачкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути