субота, 31 січня 2015 09:55

Ірина Луценко за 26 років шлюбу жодного разу не сварилась з чоловіком

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Народний депутат Ірина Луценко за 26 років шлюбу жодного разу не сварилась з чоловіком Юрієм Луценко, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ми ніколи за 26 років не сварилися за якісь сімейні проблеми, - говорить Ірина Луценко, - я думаю це зараз можуть бути дискусії у сесійній залі і на кухні не для преси".

Ірина Луценко зізналась, що подарила чоловікові на ювілей.

"Ми багато років не відпочивали разом, тому я дозволила собі подарувати йому відпочинок на двох. Ми були на Маврикії, вирішили і давно хотіли. Продавши у 2012 році бізнес і це відображено дуже серйозно у моїй декларації, ці кошти, частину з них ми використати, щоб провести відпустку його разом, тиждень провели. але разом".

Ірина Луценко прокоментувала рішення працювати разом з чоловіком, і то як вона ставиться до так званого кумівства у Верховній Раді.

"Ми є патріотами, якщо нам є що зробити в цій Верховній Раді. Якщо є талан та вміння, бажання, то це має відходити, на другий ряд, - говорить Ірина Луценко і додає, - Дійсно були дуже серйозні сімейні, з цього приводу дискусії: чи може бути сімейний підряд в Верховній Раді і цю дискусію розрадив Петро Порошенко".

"За годину до з'їзду він запросив мене до себе в кабінет вже будучи Президентом України і сказав: "Я вірю в тебе, я знаю тебе, як справжнього бійця, і як грамотного спеціаліста. Я бачив твою політичну діяльність і я хочу бачити тебе в своїй команді. Тому не стільки доля, а стільки саме Президент країни об'єднав свою команду, тому я з задоволенням підставлю своє плече, сяду в свій дірявий човен під назвою злиденна, важка у стані військовому країна і буду гребти з президентом і тією коаліцією, яка склалася".

Зараз ви читаєте новину «Ірина Луценко за 26 років шлюбу жодного разу не сварилась з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути