Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2012 12:54

Ірина Білик заборонила пити Дмитру Коляденко

Ірина Білик заборонила пити Дмитру Коляденко
Хореограф кинув палити Фото: glamurchik.tochka.net

Ірина Білик, яка будує за містом будинок, хоче, щоб її колишній чоловік Дмитро Коляденко час від часу жив там. Про це хореограф розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я отримав запрошення. Я маю право приїхати в п'ятницю, суботу, неділю. Я кажу: "Слухай, давай квитки робити? Я буду на квитках. Будемо запрошувати наших друзів, будемо робити вечірки, гарний настрій". Бо дача розкішна. Це не дача, це такий модний будинок. Я кажу: "Хто це все будував?". Вона говорить: "Я". Круто-круто-круто-круто. Хочеш живи, хочеш приїжджай, хочеш купайся в басейні, хочеш засмагай, хочеш їж шашлик. Ось це я розумію. Ми ж родичі. А чого я не можу приїхати?", - зазначив Коляденко.

Хореограф поділився, що співачка нещодавно ворожила йому на руці. Проте, що саме вона наворожила, розповідати не захотів.

"Подивимося, поки не скажу. Вона сказала, що треба чекати, треба потерпіти і найголовніше не пити. Я люблю випити винце, але вона каже: "Дім, не пий". Ось таке от сказала. Я чомусь задумався, що ж я алкоголік чи що, я ж не алкоголік", - підкреслив чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Коляденко одружиться наступного року

Між тим, хореограф зізнався, що два місяці тому кинув курити і через це почав набирати зайву вагу.

"Ось це я переживаю, але я думаю: "Дім, терпи!", - зазначив Коляденко.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик заборонила пити Дмитру Коляденко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути