субота, 10 вересня 2011 17:56

"Де ти його взяла? Де взяла — туди і відведи" — мама Білик про Коляденка

"Де ти його взяла? Де взяла — туди і відведи" — мама Білик про Коляденка

Ірина Білик ніколи не зустрічалася із російським стилістом Сергієм Зверєвим. Про це мама співачки Ганна Білик розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Вона йому зробила популярність і піар в Україні. А Зверєв - просто московська зірка. В мене навіть в голові не вкладується, як Ірина і Зверєв можуть бути разом. Людям просто цікаво дивитися на такі пари. І мені було цікаво на них подивитися", - зауважила Ганна Яковлівна.

Ще одного шоумена Дмитра Коляденка, з яким кілька років тому зустрічалася Білик, мама співачки називає темпераментним і активним хлопцем.

"Я його як побачила перший раз, кажу Ірі: "Де ти його взяла і звідки привела? Де взяла — туди і відведи". А вона: "Мама, він творчий, він хороший". Ну, хороший, то хай буде. Він непоганий хлопець. Тільки якби міг себе в руках тримати і все робить до кінця. Діма і приготувати міг, і ніколи не жалів Глібчику купить подарунок. Взагалі він був один-єдиний чоловік, для кого Глібчик був головним у сім'ї.

За три роки їх спільного життя Ірина мені ніколи не пожалілась, не плакала і не розповідала нічого поганого. Я вже потім із газет дізналася що й до чого. Як прочитала, що він телевізор у вікно викинув, то плакала і переживала, але не могла ні слова сказати", - зізналася мама зірки.

Вона вважає, Коляденко до цих пір любить Білик.

"Діма її досі любить і хай любить. Вона ж нормальна жінка, яка може і приготувати, і заробити. Але не думаю, що вони зійдуться. Там, де вогонь обпік, не хочеться ще раз обпікатися", - підкреслила Ганна Білик.

Зараз ви читаєте новину «"Де ти його взяла? Де взяла — туди і відведи" — мама Білик про Коляденка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути