субота, 25 липня 2015 09:35

Ірина Білик розповіла, яка пісня її змушує плакати

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Ірина Білик цього року відзначатиме 25 років на сцені, про пісню яка змушує її прослизитися розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ти мій", - говорить зірка, - відчуваю, що дуже багато є в моєму житті, коли я виконую пісні тих років і звичайно мені подобається робити щось нове, що буде звужувати моїх прихильників тому що ті часи я згадую з любов'ю та ностальгією, тому що там залишились найкращі люди мого життя".

Юрій Нікітін сказав, що Ірина Білик залишилась такою ж прекрасною, як і багато років тому.

"Вона завжди була природна і виглядала чудово як і зараз", - говорить Юрій Нікітін.

"Я скажу, що є Юра в моєму житті. Думаю, що ми з Олею з успіхом його розділили навпіл. Він дійсно людина професіонал, який з пушинки-пилинки зміг зробити троянду", - говорить Ірина Білик.

"Думаю, що у вашому випадку ви не були пушинками, а розами, які розкрилися", - зазначив Нікітін.

Ольга Горбачова запевняє, що не ризикнула б ділити з Іриною коханого.

"Я б не ризикнула ділити чоловіка з Іриною Білик - я ж не самогубець. Від такої жінки як Іра, чоловік не може піти, це неможливо. Вона на сцені королева, а вдома рабиня кохання. тому мені просто пощастило, що коли я познайомилась з Юрою Іра зустріла батька Глеба і це було кохання і Юра намагався зібрати осколки розбитого серця на конкурсі краси на Таврійських Іграх і тут приїхала я і підібрала осколки. Можливо у нас були ревнощі поділити час, Іра звикла, що Юра належав повністю їй, і коли у нього з'явилось якесь особисте життя, я теж думаю, що Юра мав страждати рік мінімум за Білик і не зустрітися так швидко зі мною, а він мене зустрів через місяць після розставання з Іриною Білик", - говорить Ольга Горбачова.

Ірина Білик розповіла, про чутки, що розсмішили найбільше.

"Кохання з політиком, тому що в політика я б ніколи не закохалась. Я вибачаюсь пане президент, тому що у них багато справ: їм не до жінок, не до сексу напевно, а мені треба, щоб щось було б зразу, відразу вдома, засідання, там наради, якісь виборці, що він може вдома?!", - говорить Білик.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик розповіла, яка пісня її змушує плакати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути