четвер, 12 квітня 2012 15:52

Ілля Резник офіційно розлучився з дружиною

Ілля Резник офіційно розлучився з дружиною
Поет вже 14 років не жив зі своєю дружиною Фото: segodnya.ua

Мирова судова ділянка номер 383 Міщанського району Москви в четвер розірвала шлюб народного артиста Росії, поета-пісняра Іллі Резника і Муніри Резник.

Суддя Світлана Калантир задовольнила позовну заяву Резника.

Представники відповідачки в ході засідання просили суд надати термін для примирення сторін. Також вони подали зустрічну позовну заяву про виплату позивачем колишній дружині аліментів, оскільки вона, за їхніми словами, є непрацездатною пенсіонеркою. Суддя відмовила у задоволенні клопотання і зустрічного позову.

У свою чергу представники Резника заявили, що прохання Муніри Резник про перенесення слухань нібито для примирення спрямована на затягування процесу. Адже у них, за словами адвоката, для примирення було 14 років. "Це все зроблено для морального тиску на мого підзахисного", - заявив захисник Сергій Жорін.

Представники позивача зазначили, що бажання їхнього довірителя розірвати шлюб пояснюється також тим, що з 1998 року він живе з іншою жінкою, з якою зараз планує укласти шлюб.

Представниці Муніри Резник після засідання повідомили, що будуть оскаржувати рішення суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Пугачова змусила заплакати Іллю Резніка

Адвокат Жорін повідомив журналістам, що він дуже радий такому рішенню, назвавши Резника "завидним нареченим", а бажання оскаржити цього рішення пояснив "лише прагненням зганьбити заявника".

Ілля Резник, поет-пісняр, народний артист Росії. Закінчив Ленінградський державний інститут театру, музики, і кіно. З 1965 по 1972 роки працював в трупі театру імені Коміссаржевської, але вже тоді почав писати вірші.

Перший великий успіх принесла пісня "Попелюшка", яку Резник написав разом з композитором Ігорем Цвєтковим, а виконала Людмила Сенчіна. Пісні на його вірші є у композиторів Раймонда Паулса, Олександра Журбіна, Ігоря Ніколаєва, Володимира Преснякова, Ігоря Крутого. Вони стали популярними у виконанні Алли Пугачової, Едіти П'єхи, Лайми Вайкуле, Софії Ротару, Тамари Гвердцителі, Філіпа Кіркорова, Олександра Градського, Валерія Леонтьєва та багатьох інших.

Зараз ви читаєте новину «Ілля Резник офіційно розлучився з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути