вівторок, 08 жовтня 2013 15:12

Харрісон Форд представив фільм про супер дітей та інопланетян
17

Фото: фото:reuters

Команда фільму "Гра Ендера" представила свою картину в Лондоні і відповіла на цікаві для глядачів питання.

Нагадаємо, фільм "Гра Ендера", це історія майбутнього, в якому людство бореться з інопланетянами за виживання і придумує використовувати у війні обдарованих дітей.

"Я думаю, що про цей фільм будуть говорити ще довго, тому що у нього багато шарів. Чекайте фільм, що не образить ваш інтелект", - сказав актор Бен Кінгслі.

"Це був найкращий досвід, який у мене, коли-небудь був, починаючи з фізичної підготовки, знімального процесу і перегляду з усіма разом. Працювати з Беном Кінгслі та Харрісоном Фордом .... вони надзвичайні і це чудово, після того, як я захоплювалася ними, як акторами, я тепер захоплююсь ними, як людьми". - Розповіла юна актриса Хейлі Стенфилд.

"Коли ти пишеш сценарій, ти намагаєшся написати його якомога краще. Ти не знаєш, що будеш співпрацювати з Харрісон Фордом, але цей сценарій кращий твій шанс зацікавити його, тому що він не буде робити поблажок. Я був дуже задоволений, коли Харрісон Форд відповів мені позитивно.

Персонаж Харісон Форда по-справжньому дуже харизматичний, він маніпулює, але під цим, він відчуває жаль, тому йому важко робити, те що він робить стосовно цих дітей. Було б легше взяти когось, хто менш талановитий як актор, когось хто б просто кричав на дітей. Актори Харрісон Форд і Віола Девіс привнесли у фільм нюанси і багатогранність" , - розповів режисер Гевін Худ.

Зараз ви читаєте новину «Харрісон Форд представив фільм про супер дітей та інопланетян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути