вівторок, 24 січня 2012 11:59

Гвінет Пелтроу в новій фотосесії розкрила секрет своєї стрункої фігури

У Гвінет Пелтроу зараз маса справ, починаючи від зйомок у кіно і закінчуючи записом дебютного альбому. Проте актриса встигає викроїти час на зйомки для глянцевих журналів. Фото зірки прикрашає лютневий випуск австралійського видання Fair Lady. Над фотосесією попрацював сам Маріо Тестіно. А підпис до знімка на обкладинці свідчить: "Гвінет Пелтроу: досконала красуня".

У супровідному інтерв'ю актриса ще раз підкреслила, що для підтримки форми їй доводиться чимало попотіти.

"Чесно кажучи, мені доводиться серйозно працювати над своєю фігурою. У тому сенсі, що я дозволяю собі їсти що завгодно і, таким чином, у мене просто немає вибору. Але ж це того варте. Ви не зможете виглядати чудово в 38 років, після народження двох дітей, якщо будете їсти все, що захочете, і не витрачати час на заняття спортом".

Нещодавно Гвінет також зізналася, що їй для того, щоб добре виглядати, треба тільки одне: добре виспатися.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Розкішна Гвінет Пелтроу прикувала до себе увагу Венеції

"Для мене сон - найголовніше, - сказала вона. - Не завжди це у мене виходить. І якщо я не висипаюся, то виглядаю так, ніби мене переїхала вантажівка".

Раніше зірка розповідала, що дотримується жорсткого режиму: встає в опівнап'яту ранку, займається під керівництвом Трейсі Андерсон, екс-тренера своєї колишньої подруги Мадонни. У планах у Пелтроу навіть значилося відкриття мережі спортзалів спільно з Трейсі.

Зараз ви читаєте новину «Гвінет Пелтроу в новій фотосесії розкрила секрет своєї стрункої фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути