пʼятниця, 22 липня 2016 14:48

Гвен Стефані розповіла, на що проміняла роль у "Містер і місіс Сміт"

Гвен Стефані розповіла, на що проміняла роль у "Містер і місіс Сміт"

Співачка Гвен Стефані ледь не стала зіркою фільму "Містер і місіс Сміт". У недавньому інтерв'ю солістка No Doubt зізналася, що їй надходило неймовірна пропозиція перевтілитися в кілера, яка імітує нормальне сімейне життя у фільмі "Містер і місіс Сміт". Гвен могла дістатися роль, за яку в підсумку взялася Анджеліна Джолі - Джейн Сміт.

"Я відчувала, що роль практично у мене в кишені, - сказала Стефані. - Я пройшла кілька прослуховувань. На цю роль претендували багато (Ніколь Кідман, Кетрін Зета-Джонс, Хлої Севіньї). У підсумку я зрозуміла, що хочу займатися музикою більше, ніж кіно".

Нагадаємо, прем'єра комедійного бойовика режисера Дага Лаймана відбулася в 2005 році. Фільм виявився вельми цікавий публіці і успішним у фінансовій плані. При бюджеті в 110 мільйонів доларів, була зібрана каса в 478 мільйонів доларів. ЗМІ з великим ентузіазмом повідомляли про роман акторів, які виконують головні ролі - Анджеліну Джолі і Бреда Пітта. В результаті чутки підтвердилися. Серце дружини Пітта - Дженніфер Еністон - було розбите, а щастя в особі один одного знайшли Енджі і Бред.

Зараз ви читаєте новину «Гвен Стефані розповіла, на що проміняла роль у "Містер і місіс Сміт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути