четвер, 26 листопада 2015 15:14

Гурт "Друга Ріка" представила новий кліп
6

Фото: Прес-служба

У полон сновидінь у новому відео на пісню "Засинай" потрапляють і музиканти гурту "Друга Ріка". Ось тільки зі своїми снами учасники гурту зустрічаються не тільки коли засинають, але й у найбільш несподіваний момент. У кліпі йде розповідь чотирьох паралельних історій, героям яких судилося зустрітися лише в самому фіналі.

Ідея незвичайного відео, яке гурт 25 листопада ексклюзивно презентував на своїй сторінці ВКонтакті, належить давньому товаришу гурту — режисерові та операторові Владу Разіховському, який раніше знімав для "Другої Ріки" фільм Supernation, а також кліпи "Чую" і "Париж" ("Дай мені вогню").

"Нам подобається працювати з Владом, оскільки він музикант, і ми говоримо однією мовою. До того ж він дійсно любить і розуміє нашу музику. Ми задоволені тим відео, що отримали, все вийшло саме так, як ми планували — кліп виглядає як реальне кіно або трейлер до повного метру. Тримає в напрузі до кінця. Я вважаю, що на сьогоднішній день це наша найкраща робота", - говорить Валерій Харчишин.

Пісня "Засинай" увійшла до шостого студійного альбому "Друга Ріка" Supernation (2014). Трек став лідером в інтернет-голосуванні за найкращий сетліст концерту, який гурт оголосив у своїх соціальних мережах напередодні виступу в київському клубі ATLAS 26 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Друга Ріка" представила новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути