Ексклюзиви
вівторок, 07 жовтня 2014 21:00

Губа не дура у гламура або Чоловіки Тетяни Донець
2

34-річну нардепа від "Батьківщини" Тетяну Донець можна сміливо назвати принцесою політичного гламуру. Вона запам'яталася як "справжній" опозиціонер під час роботи останнього скликання Верховної Ради фоточками на фоні революційного Майдану, найдорожчою у парламенті вишиванкою та віршиками на кшталт "лист Тетяни не Онєгіну". Цього виявилося достатньо лідерам "Народного фронту" Яценюку та Турчинову, аби запросити панянку в прохідну частину своїх списків. А в Інтернеті "гуляє" версія про меркантильну основу появи цього безцінного придбання "Народного фронту".

Не вперше прізвище Донець опиняється в центрі скандалу. Своїм колишнім депутатством у Шевченківської районної ради м. Києва вона ніби-то завдячує члену молодої команди київського мера Лесику Довгому. Шепочуться про роман з відомим дніпропетровським бізнесменом, який закінчився трагічно і навіть містично – гроші чоловіка пропали без сліду, а сам він загадково зник…

Поява Донець у списках Об'єднаної Опозиції на попередніх виборах до ВРУ теж викликала пересуди. Партійним лідерам задля неї довелося посунути перевірених побратимів, яким загрожували переслідування злочинної влади. "Посприяв" їй у цьому тодішній коханець, екс-регіонал Василь Горбаль, який на той час був одружений на співачці Галліні (про їх роман писали майже всі ЗМІ). За словами політологів, прохідне місце в списку ОО на той час коштувало 5 млн. доларів. Тетяна в своїх інтерв'ю полюбляла розмірковувати, що якби у неї були такі гроші, то вона б їх віддала за місце в списку, щоб потім допомагати опозиції працювати на благо свого народу... та не пройшло і двох років як Донець вже публічно заявляла, що Горбаль – більше не її бой-френд.

Якось в кулуарах ВРУ журналісти спробували поставити запитання, чому Донець досі при своїй зовнішності і грошах незаміжня і роками очолює рейтинг парламентських наречених, Донець відповіла, що поки знайти достойного не змогла. "Як і будь-яка жінка, я хочу вийти заміж, але поки не зустріла свого Вашингтона". На той момент активно обговорювали її стосунки з 41-річним бізнесменом Олексієм Чеботарьовим (в пресі його називають "Горілчаним королем"). Журналісти помітили парочку на Великдень у Лаврі. "Я знаю людину з таким ім'ям, ставлюся до нього з повагою і крапка", - відрізала Донець. Неоднозначна репутація Чеботарьова могла кинути "тінь" на перспективного опозиційного депутата.

На Дениса Дзензерського, нардепа від "Батьківщини", сина президента дніпропетровської промислової корпорації "Веста", Тетяна розпочала справжнє полювання минулого року. Компанія "Веста" є одним з найбільших в Європі виробником акумуляторних батарей. Колеги по парламенту повідомляють, що Тетяна розпочала активні дії для зближення з Дзензерським після статті про його бізнес у "Форбсі". Вибір місця в залі засідань поруч з Денисом був зроблений теж не випадково. В хід пішли навіть замовні статті з натяками на особливість стосунків між колегами-депутатами. Тетяна використовувала будь-яку можливість для того, щоб поєднати прізвища Донець та Дзензерський.

Влітку сім'я Дзензерських здійснила власним коштом бронювання техніки для потреб АТО. Дзендзерський замовив бронювання КРаЗів на 600 тис. грн. Перед телевізійними камерами поряд з Дзензерським красувалася Донець, яка лише пообіцяла долучитися до проекту.

На минулому тижні інтернет-видання масово і майже під копірку писали, що Денис Дзензерський "як цивільний чоловік" Тетяни Донець сприяв внесенню її кандидатури до прохідної частини списку "Народного фронту" Яценюка і Турчинова . Залишимо на совісті політичних лідерів аргументи для такого включення. Цікавим є той факт, що Денис офіційно одружений і виховує дітей 4-х та 8-ми років. Це легко перевірити, оскільки він у серпні подавав документи в ЦВК для реєстрації кандидатом в народні депутати. Згідно з документами та декларацією про прибутки у Дениса є офіційна дружина і він не розлучався. Колеги-парламентарі поза очі засуджують такий шалений піар любовних стосунків, бо він не сприяє позитивному іміджу "Народного фронту". В Україні досить патріархальне суспільство, і ще не забуті ті часи, коли в пристойне товариство з коханками не пускали.

В одному з інтерв'ю Тетяна ділилася, що їй "близькі ідеї православ'я". Також вона зізналася, що боїться страшного суду. Насправді, те, що вона розповідає часто контрастує з написаним від її імені. Психологи, аналізуючи її усні та письмові висловлювання, схиляються до думки, що їх продукує невпевнена у собі персона, а між рядків її слів ховається страх, щоб не бути викритою у чомусь надзвичайно неприємному. Люди, з якими Тетяна навчалася в університеті Шевченка говорять про її зовсім не визначні інтелектуальні та моральні властивості, про те, що схильна вирішувати свої проблеми за чужий рахунок. Заздрісники розповідають про неї як про жертву штампів, хибних уявлень про життя, заручника так званого "виняткового соціального статусу", людину, скалічену достатком. Усі разом сходяться на тому, що глянцевої зовнішності, зафіксованої десятками ретельно відретушованих фотографій в мережі, в тому числі і на власному сайті, очевидно замало для отримання повноважень народного депутата України та роботи на позитивний імідж партії "Народний фронт".

Зараз ви читаєте новину «Губа не дура у гламура або Чоловіки Тетяни Донець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути