Ексклюзиви
понеділок, 12 вересня 2011 14:47

Голу "феменку" збили з ніг на очах у Періс Хілтон
19

Фото: Фото: Андрій Шматов

Активістка групи "FEMEN" 23-річна Олександра Шевченко намагалася зірвати прес-конференцію із голлівудськими зірками Періс Хілтон та Жан-Клодом Ван Даммом. Як тільки Періс почала відповідати на запитання, дівчина вийшла перед журналістами, зірвала із себе майку і оголила груди.

"Модель, не іди в бордель", - почала кричати. На ребрах із лівого боку в неї був написаний уривок із вірша Тараса Шевченка "Якби ви знали паничі". На дівчину накинулося п'ятеро охоронців і вивели із зали. Олександра і далі кричала, б'ючи кулаками в двері чорного входу. Далі охоронці взяли її за руки і ноги і віднесли до переходу на столичному метро "Палац Україна".

"А що це? - цікавиться Хілтон, поглядуючи на двері.

"Це в Україні такі політичні прояви", - пояснюють їй організатори.

"Ми хотіли привернути увагу суспільства до того, що конкурс "Міс Україна" — осінній м'ясо-молочний ярмарок для олігархів і всіх інших охочих до наївної української свіжини. Жіноча краса не має бути товаром", - коментує свою акцію Олександра Шевченко.

У самій організації кажуть, що своєю провокацією задоволені.

"Нам дуже не сподобалось, як з нами повелися. Ми ж живемо в демократичному суспільстві, а на нас накинулися так, що навіть міліція з нами так не поводилася. В нас, звичайно, неприйнято жалітися, але в Олександри, мабуть, є синці. До речі, сьогодні одна дівчина із модельного бізнесу на "Фейсбуці" написала мені, що ми молодці. Бо такі конкурси організатори називають фільтрацією нового м'яса. Туди йдуть, щоб подивитися, що нового є на прилавках", - підкреслила одна з активісток "FEMEN" Аня Гуцол.

Зараз ви читаєте новину «Голу "феменку" збили з ніг на очах у Періс Хілтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути