пʼятниця, 16 вересня 2011 17:13

Глюк'oZа перед пологами роздяглася для журналу
5

Фото: Фото: Starhit

Незадовго до пологів співачка Глюк'oZа провела відверту фотосесію для видання Андрія Малахова Starhit. Днями знімки з'явилися в мережі. Незважаючи на деякі проблеми зі здоров'ям, Наталя позувала, вже будучи на дев'ятому місяці вагітності. Причому в самих різних ракурсах і антуражі.

Цікаво, що співачка довго тримала в секреті вагітність і вирішила бути відвертою лише в кінці терміну: "Просто не хотілося про це говорити - термін був дуже маленьким, і я боялася. Коли справа стосується таких інтимних моментів, зовсім не хочеться, щоб про це розтрубили всі ЗМІ. Це стосується тільки родини".

"Мені здається, що кожна жінка, яка чекає на дитину, повинна знятися оголеною - просто для себе", - пояснила Глюк'oza.

На думку артистки, вагітність не псує фігуру, а робить її тільки крашою. Олександр Чистяков до відвертої фотосесії дружини поставився більш ніж прихильно. Він навіть вирішив розвісити знімки по дому. Сама співачка ж зізналася, що саме завдяки чоловікові навчилася бути жіночною і бажаною.

Єдиний, хто був незадоволений стараннями співачки, виявився її особистий лікар. На думку медика, майбутня матуся піддала своє здоров'я й здоров'я малюка деякому ризику, і настійно рекомендував Наталії постільний режим.

Зараз ви читаєте новину «Глюк'oZа перед пологами роздяглася для журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути