середа, 01 червня 2016 13:38

Гімн "Діти за мир" Катерини Бужинської підкорив Європу
6

Фото: Прес-служба

В День захисту дітей Катерина Бужинська презентує гімн "Діти за мир", який вона разом з дітьми заспівала перед Папою Франциском у Ватикані.

В рамках міжнародного соціального проекту, який об'єднує 35 країн світу, діти з усіх куточків України разом із Народною артисткою України, Президентом БО "Фонд "Відродження Прикарпаття", співачкою Катериною Бужинською презентували гімн до Дня захисту дітей "Діти за мир у всьому світі". Це єдина українська пісня, яка пролунала під час загальної аудієнції Папи Франциска на площі Святого Петра у Ватикані, в Європарламенті, штаб-квартирі НАТО, парламенті Швейцарії та інших євро інституціях Європи. До створення композиції про єдине бажання миру, єднання та благополуччя в кожній державі долучились діти продюсерського центру Star Team, діти з Донбасу та сімей загиблих під час виконання військових обов'язків у зоні АТО.

Гімн "Діти за мир у всьому світі" записували у трьох країнах: США, Болгарії, Україні.

"Діти – це наше майбутнє. В кожній країні до виконання гімну за мир долучались діти з усього світу. Адже мова музики зрозуміла всім – кожній нації. Вони, як маленькі посли миру, закликають до єднання та прагнуть миру в кожній державі", - говорить Катерина Бужинська.

Автор ідеї створення гімну в рамках міжнародного соціального проекту "Діти за мир у всьому світі" - Ганна Крисюк.

Слова та музика – Ірина Батюк, Студія звукозапису – Roman Kalyn Records, Запис – м. Софія – Болгарія (студія Pekarnata), м. Івано-Франківськ – Україна

Зведення – Олександр Балбус, м. Чикаго – США, Учасники: Народна артистка України, співачка Катерина Бужинська та діти продюсерського центру Star Team.

Зараз ви читаєте новину «Гімн "Діти за мир" Катерини Бужинської підкорив Європу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути