середа, 21 квітня 2010 10:10

Фаворитка "Євробачення" могла втонути в київському басейні (ФОТО)
6

У Києві завершилися зйомки кліпу однієї з претендентів на перемогу в "Євробаченні 2010" - азербайджанської виконавиці Сафури Алізаде.

Зйомки ледь не коштували їй життя. Співачці, яка боїться води і погано плаває, довелося майже вісім годин провести в басейні.

"Я запам"ятаю цей день на все життя. Такого шоку я не відчувала ніколи, - розповіла співачка, - Якби не команда професіоналів, яка врятувала мені життя в буквальному сенсі, я просто не знаю, чим би це закінчилося".

Інцидент стався в spa-центрі п"ятизіркового готелю. За сюжетом, Сафура повинна була знаходитися на середині басейну з прив"язаними до її купальнику шовковими стрічками.

Зйомки цього епізоду мало не закінчилося трагедією. Кілька разів Сафурі доводилося пірнати під воду. Коли співачка мала випірнути черговий раз, важка від води тканина закрила їй обличчя і не дала можливості вдихнути.

"Тоді я подумав, що зйомки у воді для нас закінчені, і Сафура більше не зайде в басейн", - розповідав режисер кліпу Руперт Уейнрайт.

Вся знімальна група буквально позбулася дару мови.

"Я не знав, чого чекати, коли їхав знімати кліп. Все, що мені було відомо - це пісня, яка мені відразу ж сподобалася. Але тепер я просто у захваті від співачки!" - Поділився враженнями всесвітньої відомий режисер Руперт Уейнрайт, який прославився після фільму " Стигмати "(1999) і скандального короткометражного проекту "History " для Майкла Джексона.

ФОТО: прес-служба Сафури Алізаде

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Фаворитка "Євробачення" могла втонути в київському басейні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути