вівторок, 20 квітня 2010 13:22

Альоша рятуватиме маленького хлопчика на покинутому заводі (ФОТО)

Співачка Альоша розпочала зйомки кліпу на пісню "Sweet people", з якою виступатиме на пісенному конкурсі Євробачення. Фільмували на території напівзруйнованого заводу "Радикал", що поблизу станції метро "Лісова".

Продюсер української учасниці "Євробачення-2010" Вадим Лисиця розповів про сюжет кліпу.

"Ми покажемо антураж повної розрухи. У кліпі використаємо кадри світових катастроф, нам їх уже виділила екологічна організація Грінпіс. Фінал буде гарний – Альоша врятує маленького хлопчика Кирила", - сказав він.

У кліпі знявся 2-річний Кирило Копилець. Його знайшов режисер відео Віктор Скуратовський через столичне модельне агентство. Хлопчик приїхав на майданчик разом із мамою Оленою. Вони 4 години чекали на зйомки.

"Ми приїхали сюди о 13.00, вже чотири години чекаємо, коли почнуть знімати. Режисер пообіцяв, як тільки закінчить виставляти світло – одразу приступимо", - сказала Олена.

За словами жінки, її син вперше знімається у кліпі.

"За зйомки обіцяли заплатити гонорар. За нашими мірками він невисокий, але це перші зароблені сином гроші. Про співачку Альошу я нічого не чула, сьогодні її вперше побачила. Вона видалася приємною дівчиною, хоч ми ще близько не спілкувалися", - зазначила вона.

Раніше Лисиця повідомляв, що кліп хотіли знімати у Чорнобилі, але там радіація у 1000 разів перевищає допустиму норму.

"Вирішили знімати на території цього заводу. Тут краєвиди такі ж похмурі, як у Чорнобильській зоні", - додав продюсер співачки.

Повністю завершити зйомки планують через два тижні.

Фото: Євген Колесник/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Альоша рятуватиме маленького хлопчика на покинутому заводі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути