Ексклюзиви
вівторок, 02 липня 2013 12:18

Єва Бушміна потайки народила дівчинку

Єва Бушміна потайки народила дівчинку
Єва Бушміна Фото: like.lb.ua

Співачка та колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Єва Бушміна вперше стала матір'ю. Із власних джерел Gazeta.ua стало відомо, що Єва народила дівчинку минулого вівторка, 25 червня, о шостій вечора. Сталося це в столичному пологовому будинку №5. Народжувала співачка самостійно. Кажуть, на пологах був присутній її чоловік, бізнесмен та син екс-міністра економіки Володимира Ланового — Дмитро. Після пологів чотири дні лежала у VIP-відділенні пологового. Одна доба там коштує $300.

"Ця інформація не правдива і є помилковою", - відповідає на питання про народження онуки після п'ятисекундної паузи ймовірний дідусь Володимир Тимофійович, батько Дмитра Ланового в телефонній розмові.

У прес-службі співачки теж заперечують не лише те, що Єва народжувала, а й сам факт вагітності. Хоч нещодавно журналісти сфотографували співачку на останніх місяцях вагітності біля салону краси в центрі Києва. Бушміна також досі заперечує навіть своє весілля із Дмитром Лановим. Пара побралася у вересні торік під Києвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єва Бушміна знаходиться на четвертому місяці вагітності

Зараз Єва активно викладає у своїй соцмережі фотосесії в глянцевих журналах за її участю. На усіх фото в них співачка у звичній формі. З'явилася вона також на обкладинці чоловічого глянцю XXL. На фото Бушміна одягнута в прозору сукню із клейонки. Номер надійшов у продаж 1 липня.

 

Зараз ви читаєте новину «Єва Бушміна потайки народила дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути