пʼятниця, 13 січня 2012 10:42

Ештон Катчер після розриву з Демі Мур помолодшав

Відомий актор і колишній чоловік Демі Мур Ештон Катчер всіляко демонструє публіці, що зовсім не переживає з приводу свого розриву із зіркою фільму "Стриптиз". Буквально днями артиста бачили в компанії красивої брюнетки, а зараз він обстриг своє довге волосся.

Не всім численним шанувальникам Ештона Катчера подобався його нарочито недбалий стиль: довге поплутане волосся, борода, "вічна" шапочка і безрозмірні сорочки. Багато фанатів вважали, що з короткою стрижкою він виглядає молодшим, і тільки через його колишню дружину Демі Мур Катчер відростив волосся і бороду, щоб на її тлі виглядати старше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ештон Катчер давно хотів розлучення з Демі Мур

Між тим після скандалу, який піднявся через його зраду, Ештон вирішив змінити імідж. 33-річний актор обстриг своє довге волосся, поголив бороду і знову перетворився на того юного красеня, яким колись і "спокусив" Демі Мур. А до стрижки артист обзавівся новою подружкою - сценаристкою Лорен Скафаріа. Вони разом провели різдвяні канікули в Італії. Шанувальники актора в один голос заявили, що Лорен просто копія Демі Мур, тільки молодша.

Проте готовність до змін Ештон продемонстрував не в усьому. Нещодавно спритні папараці зазначили, що Катчер досі носить обручку. Чи є це ознакою забудькуватості, звички чи духовної вірності Демі Мур, невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур переживає через свою надмірну худобу

Поки Ештон абсолютно спокійно показується на публіці і додає все нові фотографії у свій мікроблог, його колишня дружина Демі Мур нарешті набралася сміливості з'явитися в світі. Актриса дала перше інтерв'ю, в якому розповіла про свої переживання і перейнялася болючою худобою. Вона повідомила, що обов'язково займеться вирішенням цього питання, а також поділилася радісною новиною, що знову взялася за зйомки. Демі Мур дала зрозуміти, що поступово приходить до тями після важкої кризи, і налаштована на позитивні емоції.

Зараз ви читаєте новину «Ештон Катчер після розриву з Демі Мур помолодшав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути