понеділок, 01 жовтня 2012 09:31

Енн Хетевей вийшла заміж в сукні від Valentino
7

Голлівудська актриса Енн Хетевей вийшла заміж за свого коханого Адама Шульмана. Весілля відбулося в заміському маєтку, розташованому в Каліфорнії.

29-річна Хетевей і її 31-річний наречений пов'язали себе узами шлюбу на приватній церемонії, що відбулася в суботу ввечері в містечку Біг Сур, пише журнал People. Усього на заході були присутні близько 180 гостей, які прибували на свято на спеціальних орендованих шаттлах.

Деякі родичі познайомилися тільки на місці урочистості. Наречена вбралася в сукню Valentino. Її образ доповнювала оригінальна прикраса і пишна фата. Наречений віддав перевагу класичному смокінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Енн Хетевей впала в істерику, коли обстригла волосся

Нагадаємо, пара зустрічалася чотири роки. У минулому році, в листопаді, було оголошено про заручини. "Я дуже закохана в нього, Адам зміг зруйнувати всі мої плани. Я дійсно хотіла деякий час побути одна, але закохалася як дурочка", - заявила Енн.

За деякими даними, дівчина чекає на первістка. Про цікавий стан артистки заговорили після того, як вона і Адам Шульман запросили батьків і влаштували галасливе гуляння, під час якого Хетевей навіть не доторкнулася до вина, яке буквально текло рікою на вечірці. Саме з цього нюансу світські хронікери зробили однозначний висновок: Енн Хетевей вагітна. Примітно, що самі винуватці урочистості категорично відмовляються коментувати подробиці свого особистого життя.

Зараз ви читаєте новину «Енн Хетевей вийшла заміж в сукні від Valentino». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути