неділя, 04 жовтня 2015 10:40

Енді Флетчер з Depeche Mode відіграв сет на грандіозній київській вечірці
20

Фото: Соціальні мережі

У київському клубі "Стерео Плаза" відбулась вечірка на честь дня народження популярної марки віскі Jack Daniels "165. Forever Young" . Вітали бренд гурти "Bahroma", "O.Torvald", Олег "Фагот" Михайлюта, який презентував новий проект Fahot. Також для киян зіграв один з засновників Depeche Mode Енді Флетчер.

Першими вийшли до глядачів музиканти гурту "Bahroma", які заспівали свої лірично-романтичні композиції.

Ведучим вечора став лідер гурту "O.Torvald" Женя Галич, який не рідко виступає у цій якості на різних заходах. Але, за словами музиканта, він погоджується лише на пропозиції, які цікаві йому особисто.

"З Jack Daniel's ми дружимо давно, і коли запропонували вести захід, я сказав: "без проблем", мене не парить така розвага. Що стосується інших заходів, так, у мене бувають пропозиції від яких я відмовляюсь, тому що це суперечить моїм інтересам чи смакам. Наприклад, якщо б мені запропонували вести захід на честь супер клею, я б відмовився, це було б дивно", - говорить Женя Галич.

За лаштунками рокер встиг зустрітися з легендарним Енді Флетчером.

"Я з ним бачився і його не впізнав. Мені сказали, що це Енді Флетчер. У мене не було кумирів. Я не дуже слухав Depeche Mode. Я знаю кілька треків і спокійно ставлюся до них. Якби, наприклад, приїхав Дейв Грол з Foo Fighters ви б мене не знайшли, я непритомнів постійно. Авжеж Енді Флетчер людина-глиба, легенда, та я спокійно до нього ставлюсь", - зазначив лідер "O.Torvald".

Традиційно O.Torvald за лічені хвилини запалив публіку своїми піснями та неймовірною енергетикою. Як виявилося велика кількість з присутніх вперше була на виступі рокерів, які, до речі стали цього року найфестивальнішим гуртом.

"Фестиваль Бандерштат виріс, став кращим. Кожний фестиваль прогресує, за рік вони підросли, Woodstock, "Сіґет" , Atlas weekend були чудові", - розповідає про враження від фестивалів Женя Галич.

Ще одним справжнім відкриттям вечора став сет презентація від Фагота. Учасник гурту "Танок на майдані Конго" цього разу презентував свій власний проект, в якому задіяні не тільки талановиті молоді музиканти, а і оригінальні музичні інструменти. Барабани та фагот додають колориту і неймовірного звучання музиці проекту.

"Музикантів інтуїтивно підбирав. Я бачив на джемах цих людей, чув їх, десь перетинались, щось я бачив в інтернеті, щось в живу. Це життя, вони всі чудові музиканти, мені пощастило, що саме ці люди відчули цю музику і захотіли зіграти", - розповідає Олег "Фагот" Михайлюта.

"Я не заморочуюсь щодо мови у моєму проекті. Музика народжується і до неї текст, це випадок та інтуїція, поки це так, деякі тексти пишу я, деякі інші музиканти. Все по-різному, все народжується в різних ситуаціях. Це тільки презентація маленька, 6 треків. Сподіваюсь, що ми не зупинимося на цьому і зробимо повноцінний сольник", - говорить музикант.

За словами Фагота йому тепер доводиться знаходити час для всіх своїх проектів, але від цього "Танок на майдані Конго" не постраждає.

"Зрозуміло, що час доводиться розподіляти, але я вірю що ніщо не страждає. 24 жовтня на "Jazzy", що буде у sentrum побачите, що з "Танком" все зашибісь".

До речі, у залі був присутній ще один учасник " ТНМК" Олександр "Фоззі" Сидоренко, який підтримав колегу на прем'єрі нового проекту.

Після неймовірно драйвових виступів українських музикантів, закрив вечірку годинним діджей сетом легендарний учасник Depeche Mode Енді Флетчер.

Зараз ви читаєте новину «Енді Флетчер з Depeche Mode відіграв сет на грандіозній київській вечірці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути