вівторок, 28 лютого 2012 10:12

Емма Вотсон в рожевих шортиках спробувала стати сексуальною

Емма Вотсон знялася для Lancome. У новій фотосесії актриса виглядає дорослою і сексуальною.

Фотографії дуже легковажно одягненої Емми зроблені на фоні спальні, яка завалена книжками, косметикою, одягом. На одному зі знімків дівчина лежить на дивані у білій сорочці і коротких рожевих шортиках, на іншій - стоїть біля вікна у рожевій кофтинці, білих шортах і капелюсі.

На цей раз Вотсон, яка підписала контракт з Lancome в березні минулого року, рекламує губну помаду. Деякий час тому вона з'явилася в рекламному ролику аромату Tr?sor Midnight Rose, який знімався в нічному Парижі.

"Чарівна, романтична і неймовірно сучасна, Емма стала справжньою іконою свого покоління, - пояснює президент Lancome Юсеф Набі. - Вона привнесла в Lancome свіжий струмінь".

Нагадаємо, що раніше молода британська актриса була обличчям модного бренду Burberry.

Зйомки в рекламі не заважають Еммі вчитися в Оксфорді, куди вона перевелась з американського Університету Брауна. Зірка дуже серйозно ставиться до освіти - і поки не отримано заповітного диплому, вона навряд чи підпишеться на який-небудь масштабний кінопроект. А бажаючих роздобути Емму на головну роль, судячи з усього, не мало. Так, за чутками, їй світить роль Красуні в новій версії "Красуні та чудовиська", яку зніме Гільєрмо Дель Торо - творець знаменитого "Лабіринту Фавна". Реліз фільму заплановано на 2014 рік.

Зараз ви читаєте новину «Емма Вотсон в рожевих шортиках спробувала стати сексуальною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути