вівторок, 25 листопада 2014 16:10

Емінем усвідомив помилки у новому кліпі

 

Репер Емінем у своїй новій композиції "Guts Over Fear", яку виконавець записав у дуеті зі співачкою Sia, він говорить, що "лише за допомогою своїх текстів він навчився зганяти свій гнів". "І була купа всякого стороннього д * рьма, але шаленість в тому, що, як тільки я перестав говорити" Мені пох * й ", недоброзичливці оцінили мою творчість, і тепер я сам страждаю при вигляді свого болю, що заподіяв", - йдеться в тексті пісні.

Нагадаємо, за допомогою своїх текстів та не тільки репер часто зачіпає своїх знаменитих колег, з метою висловити свою думку щодо їхніх дій. Не стали винятком і представниці молодого покоління співачки Іггі Азалія і Лана Дель Рей. Нещодавно у своєму фрістайлі, приуроченому до виходу збірника Shady XV від лейбла Shady Records, Емінем допустив вислів: "Я вдарю Лану Дель Рей по обличчю двічі, як це зробив серед білого дня Рей Райс на камери спостереження в ліфті". У цьому рядку Емінем зробив відсилання до знаменитого інциденту з футболістом Реєм Райсом, який відправив у нокаут свою дівчину Дженай Палмер під час сварки в ліфті готелю.

Щодо Азалії ж репер говорив у новій композиції Vegas. Емінем заявив, що не проти був би вчинити наругу над своєю колегою Іггі, але на відміну від Дель Рей, яка вирішила не звертати уваги на репера, Азалія тут же поспішила відповісти кривдникові за допомогою соціальної мережі:

"Я втомилася від старих, які погано відзиваються про молодих дівчат, тому що це в тренді розважальної індустрії. Мене куди більше цікавлять молоді дівчата, які вводять тренд на власний успіх. Досить незручне - те, що мій 14-річний брат великий фанат Емінема. А тепер артист, яким він захоплювався, заявляє, що хоче мене зґвалтувати. Мило. у жінок в музиці яйця побільше, ніж у кого б то не було. Ми терпимо набагато більше домагань і критики на свою адресу ", - сказала Азалія.

Зараз ви читаєте новину «Емінем усвідомив помилки у новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути