пʼятниця, 18 вересня 2009 10:41

Елтон Джон візьме до себе українського хлопчика разом з мамою (ФОТО)

62-річному Елтону Джону, який проявив намір всиновити українського 14-місячного хлопчика Лева, відмовлено через співак має невідповідний вік і одностатеві стосунки, пише британська преса.

Однак Сер Елтон Джон може і має право запросити сім"ю хлопчика, взяти над ними опіку, допомогти йому вирости гарною людиною", передає видання слова міністра сім"ї та молоді України Юрія Павленка напередодні.



Павленко попросив взяти до уваги, що хлопчик "не є сиротою, має матір і старшого брата і тому, за законом, не може бути всиновленим".

За словами Павленка, "в його матері складна доля, але зараз вона знову повернулася до життя у суспільстві".

"Якщо його матері допомогти, можна бути переконаним, що ця сім"я буде знову разом", сказав Павленко.

Елтон Джон познайомився з Левом минулої суботи, і одразу захотів його всиновити, до чого міністр ставиться із розумінням.

За його пропозицією, матір Лева, яка хворіє на СНІД, попросять поїхати до Британії з сером Елтоном Джоном і обома її дітьми.

Буде краще для матері, якщо вона погодиться на цю пропозицію, вважає автор статті, бо вона зможе виховувати синів під патронатом Елтона Джона"

Таким чином, буде зупинено процес позбавлення матері її прав, і Лев не стане сиротою, зазначається далі.

В Україні, де сильний вплив у суспільстві має православна і католицька церква, тема всиновлення геями дітей викликає чимало дискусій.

Представники церкви назвали Елтона Джона великим грішником, речник поп-зірки не прокоментував цю заяву.

Заснована Елтоном Джоном у 1992 році організація Elton John AIDS Foundation фінансує програми по боротьбі з СНІДом, а всі гроші, зароблені від продажу синглів у Великій Британії, він витрачає на дослідження "чуми ХХ століття".

За матеріалом: The DailyMail

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон візьме до себе українського хлопчика разом з мамою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути