субота, 12 вересня 2009 19:25

Елтон Джон хоче усиновити українського хлопчика (ФОТО)

Автор: ФОТО: Тетяна Заровна, Gazeta.ua
 

Всесвітньо відомий музикант сер Елтон Джон дав прес-конференцію в Макіївці Донецької області, знаходячись на території обласного спеціалізованого Будинку дитини, де живуть діти з діагнозом ВІЛ/СНІД.


Співак сказав журналістам, що один з ВІЛ-позитивних малюків Макіївського дитячого будинку, "забрав його серце".

Музикант і його супутник, глава правління СНІД Фонду Елтона Джона Девід Ферніш прийшли на прес-конференцію з одним з малюків дитячого будинку. Маленький 14-місячний хлопчик на ім"я Лев мирно сидів на руках у Ферніша.

На питання журналістів, чи не хоче музикант усиновити хлопчика, який йому сподобався, він відповів, що важко для себе вирішити зараз це питання, але однозначно те, що ця дитина "забрала його серце".

"Я дивлюся зараз на малюка. Девід і я, ми завжди говорили про те, щоб прийняти дитину. Можливо, так, Девід завжди хоче, але я говорю поки що - ні. Знаєте, мені 62 роки, дуже багато подорожую і таке життя, яке завжди насичене. Може, для дитини це (усиновлення ), дійсно, не буде дуже добре, тому що я сильно зайнятий і багато їжджу", - вважає Елтон Джон.

"Але, було б чудово, от так ось узяти і прийняти його до себе. Він, цей хлопчик, він у мене просто забрав серце. Він вкрав наші серця - моє і Девіда", - додав музикант.

"Не знаю, чи вийде, чи зможу я,... у нас поки немає таких юридичних відносин між Україною і Великою Британією. Можливо, Девід зможе, оскільки він громадянин Канади... Ну, подивимося. Ми прагнутимемо зробити все можливе, щоб допомогти цій дитині, допомогти йому з майбутнім і, можливо, знайти йому сім"ю", - підсумував Елтон Джон.

Нагадаємо, Елтон Джон сьогодні приїхав в Донецьку область разом із засновником фонду АнтиСНІД Оленою Франчук і главою координаційної ради Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ, Володимиром Жовтяком.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон хоче усиновити українського хлопчика (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути