субота, 26 березня 2016 13:10

Єфросиніній порадили кілька років не вагітніті

Єфросиніній порадили кілька років не вагітніті
kp.ua

Маші Єфросиніній порадили кілька років не вагітніті, про це вона сама розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Після Сашка мені не дуже можна, у мене була важка вагітність, важкі пологи і мені порадили кілька років про вагітність не задумуватися, але судячи з того, як у моє життя прийшли ці двоє, я не від чого не зарікаюся" , - говорить Єфросиніні.

Телеведуча виховує крім маленького сина і доньку Нану, з якою по різному дивиться на моду.

"Різні погляди на моду, - говорить Маша Єфросиніна, - у неї свій стиль і це єдина людина, яка може критикувати мій", - говорить Маша Єфросиніна.

Доньці телеведучої не подобаються мамині стильні експерименти.

"Якщо вона одягає речі темні з зеленим пальто чи з жовтим, це негарно, як на мене", - каже дівчина.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна отримала велику кількість квітів від свого чоловіка Тимура на день народження їхнього сина Олександра.

"Ми відзначали з родиною нашою учетвером, приїхала мама моя, я замовила торт симпатичний Олександрику, вранці привезли повітряні кулі різнокольорові і він злякався, і розплакався. Ми тихо мирно посиділи, дали йому хлібну паличку, він любить гризти хлібні соломинки, так ми вітали його. Більше це свято відзначили ми з Тимуром. Мене кожні дві-три години всюди де я була чекав букет квітів. Штук 5: у мене зустріч була, потім пішла поїсти у кафе, теж приніс мені букет, я першу річницю Олександра запам'ятаю цим", - розповіла телеведуча.

Зараз ви читаєте новину «Єфросиніній порадили кілька років не вагітніті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути