субота, 11 червня 2016 14:35

Єфросиніна пригадала, як чоловік забув привітати її з річницею весілля

Єфросиніна пригадала, як чоловік забув привітати її з річницею весілля

Маша Єфросиніна розповіла, як чоловік забув привітати її з річницею весілля. Пара разом вже 13 років. Про скандал розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Він не забуває, він молодець, але і великим святом не вважє цю справу. У нас було гарне весілля, це були іменини серця, все було гарно. Він мені сидить і каже: "так круто вийшло погуляти. Давай кажні 5 років гуляти". Весілля таке може бути лише один раз. Забув один раз, 2014 року. 25 серпня народила Сашеньку, 30 річниця, забув, а у мене гормони, все це прийшло, я годую, сльози течуть, як? Все сказала, що моя фантазія дозволяє, мені його аж шкода стало, він так розгубився, що я з тих пір нічого не кажу", - говорить Єфросиніна.

На день народження Єфросиніній подарували квиток на концерт Адель.

"Це була фантастика, мені подарували не тільки квиток на Адель, а і всю подорож. Мені потрібно було тільки зібрати валізу", - говорить Єфросиніна.

"У Вероні там приходять найгучніші оперні постановки під відкритим небом, вона співала 3 години, 2 співала, одну говорила, вона виявилась такою балакучою, шоу-вумен, робила селфі, над собою жартувала, наша людина, я досі захрипла, тому що кричала та співала", - говорить Єфросиніна.

Зараз ви читаєте новину «Єфросиніна пригадала, як чоловік забув привітати її з річницею весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути