пʼятниця, 16 листопада 2012 11:45

Едуард Клім влаштує Гайтані три весілля

Едуард Клім влаштує Гайтані три весілля
Продюсер уже офіційно розлучився Фото: ua.glavred.info

Едуард Клім зізнався, що вже офіційно розлучився і тепер може одружуватися з Гайтаною, повідомляє ТСН.

"Розлучення є. Жодних немає проблем з цим. Все добре. Не можливо, я ще поки не мормон, щоб у мене було 45 варіантів. Ні, все в рамках чинного законодавства", - розповів продюсер Гайтани в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Едуард каже, процес підготовки весілля у самому розпалі. Проте за датою закохані поки що не визначилися. Обіцяють визначитися на початку грудня. Але вже обрали і місце, і приміщення.

"У нас є облюбоване місце на одному з островів на Гаваях, острів Кауаї, який нам дуже сильно сподобався. Ми перший раз були і зрозуміли, що саме тут хотілося б це зробити. Знаємо, на який віллі це відбуватиметься, з нашими друзями, родичами", - зазначив Клім.

Наречений розкриває секрет — весілля складатиметься з кількох частин. Одна — на березі океану, друга — в Україні, а третя — у країні, яку ще не обрали. Незважаючи на таких розмах, майбутнє подружжя своє весілля гучним не називає.

"Ми не хочемо з цього робити в східному розумінні весіль. Це буде дуже мало людей", - підкреслив він.

Едуард Клім скаржиться, що підготовка весілля проходить у складних умовах. Гайтана постійно на гастролях, іноді він не може з нею навіть порадитися.

"Те єдине, що мене хвилює, єдине, що відбувається негативне, це порушення реального, нормального спілкування. Гайтана з'являється в Україні тільки виключно на концертах. І останні три дні я взагалі з нею не спілкуюся і не володію повністю інформацією, де вона конкретно зараз знаходиться. Мене це теж, як ви розумієте, дуже сильно не радує", - зазначив продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Образилася на журналістів" — Гайтана пояснила, чому пропала після "Євробачення"

Клім не виключає, що складним буде і сімейне життя, адже Гайтана згодом планує переїхати у Європу. Чи переїде разом із нею Едуард ще не визначився і не виключає, що подружжя житиме на дві країни.

"Як мінімум Гайтана буде проводити більше часу за кордоном. За європейською історією це буде Лондон", - поділився він.

Але про складності сімейного життя продюсер Гайтани поки що не замислюється. Каже, що він кохає свою підопічну і наречену. І це головне.

Зараз ви читаєте новину «Едуард Клім влаштує Гайтані три весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути