середа, 18 квітня 2012 17:05

Дженніфер Еністон хоче піти на весілля Пітта і Джолі

Дженніфер Еністон хоче піти на весілля Пітта і Джолі
Якщо актриса отримає запрошення Фото: people.passion.ru

Днями Бред Пітт і Анджеліна Джолі повідомили про свої заручини. Шанувальники радіють за пару, причому Дженніфер Еністон - не виняток.

Еністон рада за екс-чоловіка. Принаймні так стверджує представниця актриси в заяві для видання HollywoodLife.com. Прес-секретар навіть не виключає можливості появи зірки фільму "Нестерпні боси" на весіллі Бранжеліни. Але, зрозуміло, у випадку, якщо Джен отримає запрошення.

За словами представниці, сама Еністон зараз дуже щаслива разом з Джастіном Теру. І вона вдячна Богові і навіть Анджеліні. Адже якби не Енджі, у Джен, можливо, ніколи б не зав'язався роман з Теру.

Нагадаємо, 48-річний Пітт розлучився з 43-річною актрисою серіалу "Друзі" в 2005 році. Пара подала на розлучення через "нерозв'язні суперечності" після семи років подружнього життя. Майже відразу після оголошення про розлучення Бред почав зустрічатися з Джолі. Втім, пізніше Енджі зізнавалася, що їхній роман зав'язався ще в 2004 році, на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На весілля Джолі та Пітта запрошено 300 людей

Після розставання з Піттом Еністон досить довго не могла знайти відповідного чоловіка. У неї були романи з актором Вінсом Воном, музикантом Джоном Маєром та манекенником Полом Скалфором.

Нарешті, минулого року актриса захопилася Джастіном, з яким разом зіграла в картині "Пристрасть до зміни місць".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті оголосили про заручини

Зараз пара захоплено облаштовує особняк в Бель Ейр, купує нерухомість і предмети мистецтва. Схоже, Джен теж знайшла своє щастя. І якщо вірити чуткам, вона має намір узаконити його до кінця поточного року.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон хоче піти на весілля Пітта і Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути