пʼятниця, 21 листопада 2014 10:37

Джеджула вважає Санту Дімопулос замовницею його жорстокого побиття

Автор: tsn.ua
 

Український ведучий Андрій Джеджула, якого напередодні ввечері жорстоко побило троє невідомих, поділився здогадками, з сайтом ТСН.ua, хто міг з ним так вчинити.

За словами Джеджули, це справа рук колишньої дружини Санти Дімопулос. Андрій впевнений, що саме Санта його "замовила". Ведучий зауважив, що вже неодноразово отримував погрози від Дімопулос.

"У нас зараз черговий виток неприємних стосунків з Сантою Дімопулос. У нас вже давно триває конфлікт через сина. Я забрав його якось самостійно з дитячого садка, бо вона десь їздила. Їй це не сподобалося. Я також навідріз відмовився спільно святкувати день народження дитини", - прокоментував ведучий.

Джеджула наголосив, що напад не був випадковим. Про серйозні наміри зловмисників свідчила ретельна підготовка.

"Це зеківські замашки. У них замість кастету було каміння. Вони не збиралися мене грабувати", - наголосив Джеджула.

На ведучого чекає операція на руці. Андрій поділився, що йому "збиратимуть кістки". Наостанок Джеджула сказав, що збирається вирішувати цю ситуацію та з'ясовувати стосунки з Сантою через суд.

Нагадаємо, у Андрія Джеджули та екс-"ВІА Гри" Санти Дімопулос підростає спільний шестирічний син Даніель. За словами Джеджули, через примхи Санти він не бачиться з дитиною.

Зараз ви читаєте новину «Джеджула вважає Санту Дімопулос замовницею його жорстокого побиття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути