середа, 28 жовтня 2015 10:39

Джаред Лето порівняв підготовку до ролі Джокера з пологами

 

Актор, співак і володар премії "Оскар" Джаред Лето розповів в одному зі своїх недавніх інтерв'ю про роботу над фільмом "Загін самогубців", в якому йому потрібно було перевтілитися в образ суперлиходія Джокера - заклятого ворога Бетмена.

За словами знаменитості, вжитися в образ легендарного героя було не так вже й просто - подібно пологам:

"Мені довелося здійснити досить глибоке занурення. Це була унікальна можливість, і я вважаю, що це був найкращий спосіб. Було забавно грати в ці психологічні ігри. Але в той же час - дуже болісно, ​​як пологи", - розповів актор.

Лето також зазначив, що під час роботи над роллю він слухав музику 20-х років у стилі госпел і читав наукову літературу про шаманізм:

"У мене завжди було відчуття, що Джокер старше, ніж його представляють. Так що в мене трохи інший підхід. Якщо не руйнувати стереотипи, то досягти нових вершин неможливо. Мені здається, що я буду відходити від цієї ролі до кінця моїх днів".

До речі, вчора режисер фільму "Загін самогубців" Девід Ейр розмістив в Twitter новий кадр з картини. На ньому можна побачити Марго Роббі в образі Харлі Квін і Джареда Лето в ролі Джокера.

Нагадаємо, що у стрічці також знімалися Скотт Іствуд, Кара Делевінь, Вілл Сміт, Джай Кортні і інші популярні актори.

За сюжетом фантастичного бойовика таємне урядове агентство набирає новобранців в якийсь "Загін самогубців". Туди входять суперлиходії, яким дано шанс спокутувати свою провину в обмін на виконання низки небезпечних місій. Для того, щоб вижити героям доведеться не тільки впорається із завданнями уряду, але і побороти ненависть до один одному.

Зараз ви читаєте новину «Джаред Лето порівняв підготовку до ролі Джокера з пологами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути