вівторок, 29 січня 2013 17:34

Двох собак Елізабет Херлі отруїли невідомі

Двох собак Елізабет Херлі отруїли невідомі
Близькі припускають, що причиною настільки нещадного злочину могла стати заздрість Фото: www.purepeople.ru

Відому англійську акторку і модель Елізабет Херлі вдарили в найболючіше місце. Двох собак артистки отруїли невідомі. У близькому оточенні Ліз припускають, що причиною настільки нещадного злочину могла стати заздрість.

Зараз особисте і суспільне життя актриси і моделі Елізабет Херлі б'є ключем. Вона не тільки продовжує брати участь у різних телевізійних проектах, але й успішно будує стосунки з гравцем в крикет Шейном Ворном. Проте благополуччя артистки комусь явно не подобається.

Днями Елізабет Херлі, відома своєю любов'ю до собак, зокрема, до лабрадорів, залишила чотирьох своїх чотириногих улюбленців вдома, в маєтку в Глостерширі, а сама відправилася до коханого в Австралію. Однак англійську акторку зупинило жахлива звістка: двох з її вихованців хтось отруїв. У підсумку Елізабет і Шейну довелося разом повернутися до Великої Британії.

У близькому оточенні Херлі вважають, що цей злочин справа рук заздрісників, і загибель нещасних тварин лише витончена помста тих, хто хотів ударити Елізабет якомога болючіше. Що має намір робити актриса, чи готова шукати зловмисників, невідомо, проте вона дуже переживає втрату. Коханий Херлі Шейн Ворн невідступно знаходиться поруч з нею.

Нагадаємо, стосунки пари почалися незабаром після розлучення Елізабет з індійським мільярдером Аруном Найяром. Свідоцтво про розірвання шлюбу було видано в одному з судів Лондона влітку 2011 року. На розлучення документи подала актриса. На стандартне запитання анкети про причини розлучення Ліз відповіла, що всьому виною "нерозумна поведінка Аруна". Це досить дивне формулювання, враховуючи, що в нерозумній поведінці останні півроку преса звинувачує якраз саму Херлі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Обручка Елізабет Херлі схожа на прикрасу Кейт Міддлтон

Про розставанні з Аруном актриса повідомила в грудні минулого року за допомогою сервісу мікроблогів Twitter. В цей же час папараці зробили знімки, на яких Херлі цілується з американським гравцем в крикет Шейном Ворном. Тоді як про її чоловіка Аруна жодних компрометуючих фактів пресі знайти не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Двох собак Елізабет Херлі отруїли невідомі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути