четвер, 05 січня 2017 10:02

Друзі Дженніфер Лопес прокоментували роман з молодим репером

Друзі Дженніфер Лопес прокоментували роман з молодим репером

47-річна співачка Дженніфер Лопес закрутила роман з 30-річним виконавцем Дрейком. Пара проводила чимало часу в студії звукозапису, а напередодні нового року вони разом були в Лав-Вегасі і, за словами джерел, "дуже швидко зблизилися", а Джей Ло кожен раз "була в захваті, коли бачила Дрейка".

Інсайдер також уточнює, що для Лопес 30-річний хіп-хоп виконавець зі списку Forbes, чиї статки оцінили в 60 мільйонів доларів, "не просто сексуальний хлопець", і додали, що "для її іміджу зустрічатися з самим гарячі репером - це прекрасно" .

"Він хотів, щоб у неї був такий досвід. І для нього це теж було здійснення фантазії. У дитинстві він був у неї закоханий", - розповіло джерело, близьке до зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес не поділила з Ріанною хлопця

Відзначається, що зараз Дрейк і Дженніфер Лопес проводять разом вільний час в особняку в Лос-Анджелесі, який належить співачці.

"Вони слухають музику і багато говорять. Вони обидва вільні, привабливі, і у них багато спільного, так що це природно. Вони дійсно люблять один одного", - підсумувало джерело.

Не так давно пару застали за пристрасними танцями і гарячими поцілунками: в кінці грудня артисти стали гостями новорічної вечірки в Лос-Анджелесі. Шоу пройшло в форматі випускного балу, в фіналі якого Дженніфер Лопес і Дрейка вибрали королем і королевою вечора.

Зараз ви читаєте новину «Друзі Дженніфер Лопес прокоментували роман з молодим репером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути